Moser

Moser är ett klassiskt varumärke inom proffessionell hårvård med anor ända från 1919 då företaget startade sin verksamhet. Hos oss kan du köpa Mosers olika stylingverktyg oavsett om du är privatperson eller frisör. Utöver de riktigt bra produkterna erbjuder vi riktigt bra service och bra priser. Välkommen!

Blogginlägg

Skötsel av Moser (och andra) trimmers
- TIPS & TRICKS -

Hur och varför skall du ta hand om din hårtrimmers skär? Både den du klipper och din maskin kommer att tacka dig om du tar hand om ditt skär. En bra skötsel resulterar i både bättre resul…

Mosers historia

Varumärket Moser tillhör koncernen Wahl som startades redan 1919 och målet var redan då att erbjuda hårtrimmers och klippmaskiner av absolut högsta kvalitet. Med åren så växte tre olika varumärken fram, Moser, Ermila och Wahl som bolaget heter. Alla tre varumärken är starka på den progessionella marknaden för frisörer och barberare, men nu har även du som privatperson tillgång till deras sortiment. Med en hårtrimmer från dessa varumärken kan du vara säker på att du har en riktigt bra maskin att klippa, trimma eller raka ditt huvud med.