ghd stylingverktyg

ghd, som är en förkortning av "Good Hair Day" är ett engelskt varumärke som idag är världsledande på plattänger. ghd säljs i fler än 50 000 frisörsalonger runt om i världen och naturligtvis här hos oss på Kutts. De var de första företaget som sponsrade Victoria Secrets modevisning och varumärket är hyllat av kändisar världen över.

De revolutionerande produkterna från ghd kan du köpa nedan.

Historien om ghd

Tre gentlemän vid namn Martin, Robert och Gary startade ghd så tidigt som 2001 då dom köpte rättigheterna för en unik plattång från en uppfinnare i Syd-Korea. Under de första åren riktade dom in sig på Europa och de unika produkterna blev populära väldigt snabbt, så snabbt så att dom inte påbörjade någon marknadsföring förrän dom vart igång i två år. Fram tills dess bestod enbart marknadsförigen av den klassiska mun-till-mun metoden, en metod som räknas till världens bästa marknadsföringsmetod.

2004 bestämde sig ghd för att gå in på den nordamerikanska marknaden och då växte företaget med raketfart. Omsättningen gick från 12 miljoner pund till 37 miljoner pund på ett år, en helt fantastisk resa. Bolaget såldes 2006 för 55 miljoner pund till ett riskkapitalbolag och sedan följde ytterligare tre försäljningar av bolaget tills det 2013 slutligen köptes av en privat riskkapitalist i England för cirka 300 miljoner pund.

Under 2013 sålde ghd för över 150 miljoner pund vilket innebär mer än en fördubbling sedan 2007. Det innebär mer än 2 miljoner plattänger som såldes genom de över 50 000 salonger och butiker som man kan köpa ghd på.

ghd lanserade för något år sedan sin senaste plattång, ghd Eclipse Professional styler, med en revolutionerande teknik som använder 3 sensorer på varje platta för att hela tiden garantera ett perfekt resultat. Det är en produkt som redan blivit extremt populär bland frisörer och privatpersoner över hela världen och som hjälpt massvis med kvinnor som har ett svårstylat hår att enkelt kunna fixa sitt hår. Förutom att den gör det lätt att styla svårt hår så kortar den perfekta temperaturen ner tiden det tar att styla håret, oavsett om du skall platta, locka eller krulla till det.

ghd i Sverige

Även i Sverige har ghd lyckats bygga upp sitt varumärke på ett fantastiskt sätt och många kända bloggare, skådespelare och musiker har visat sig använda produkter från ghd. Idag är ghd Sveriges absolut mest kända varumärke när det gäller plattänger och nu börjar ghd även att bredda sin produktportfölj i samband med att dom lanserat sin hårfön ghd Air Wonderland.

Välkommen att handla ghd av oss här på Kutts!