Gentlemen of Sweden hårvax Black


Artikelnummer:
gos30-black

30 Pack - Gentlemen of Sweden Vax Black

30 pack - Gentlemen of Sweden Black Vax

Supererbjudande till dig som är frisör eller liknande, passa på att fynda vax från Gentlemen of Sweden. Under en kort tid kan du köpa 30 burkar vax för endast 75kr ex moms per burk.

Du kan inte mixa olika sortes vax då de endast säljs i hela förpackningar.


 

Gentlemen of Swedens hårvax för Nordbor, vaxet är speciellt framtaget för att uppfylla kraven på ett ordentligt vax för oss Nordbor. Precis som det vanliga vaxet är även detta fyllt med argan olja och andra godsaker som ger fantastisk naturlig stadga som gör ditt hår mer samarbetsvilligt än någonsin.

Beroende på vilket hår du har och hur du arbetar in vaxet varierar resultatet från matt till lite mer lyster. Eftersom vi tycker att alla hår skall visas från sin bästa sida har Gentlemen of Sweden Vax Black tagits fram.

Det är pålitligt och lätt att forma om och tvätta ur så du kan alltid känna dig trygg när du använder vax från Gentlemen of Sweden. Gentlemen of Sweden's hårvax är något du direkt kommer att gilla och du kommer att vilja använda det var dag även om du kanske inte måste.

Precis som övriga produkter från Gentlemen of Sweden så doftar vaxet fräsch och diskret.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »