Skäggtrimmer / Trimmer för skägg från Moser & Ermila

Hos oss hittar du bara skäggtrimmer av bästa kvalitet. Vi säljer bara produkter som i vanliga fall säljs till frisörer och andra som arbetar proffessionellt med hår och skägg, med andra ord skäggtrimmers som är tillverkade för att gå hela dagarna, slitvargar som håller väldigt länge om man sköter om dom. Utöver skäggtrimmer med tillbehör så får du även riktigt bra service, vårt mål är att du inte bara skall få en skäggtrimmer du är nöjd med utan en helhetsupplevelse som gör dig som kund riktigt nöjd.

Skäggtrimmer för proffs från Moser och Ermila - Till privatpersoner

Våra varumärken, Moser, Ermila och Wahl, tillverkar skäggtrimmers för dig som vill ha det allra bästa. Alla skäggtrimmers går precis lika bra att använda över hela kroppen även om man bör vara lite försiktig där huden är tunnare, skillnaden om du skall raka mer än skägg är att det smalare skärbladet gör att du får göra fler drag.

Vad är skillnaderna?

Det skiljer oftast ganska mycket mellan olika skäggtrimmer beroende på vilket märke och vilken kvalitet det är. En av de stora skillnaderna som finns på en del av våra maskiner är att maskinerna är styrda av ett chip som ger en jämn gång på skäggtrimmern, oavsett hur mycket eller hur kraftigt skägg du rakar. En annan fördel är batterierna, vi har skäggtrimmers som håller upp till 100 minuter aktiv användning vilket är unikt, men det är ett arv som vi utvecklat eftersom våra produkter används mycket proffessionellt hos frisörer och barberare.

Tillbehör och resevdelar finns att tillgå, de varumärken vi säljer har funnits över 100 år vilket gör att oavsett vart du är och vad som händer så bör du enkelt kunna få tag på nya skärblad, kammar eller liknande som du kan behöva om din maskin tar stopp.

En viktig del är att man tar hand om sin skäggtrimmer på ett bra sätt, olja in maskinen regelbundet och se till att rengöra den ordentligt efter varje användning för att den skall hålla så länge som möjligt. Du skall ha valuta för dina pengar när du köper en kvalitetsmaskin hos oss och precis som när det gäller ditt hus eller din bil så behöver du också sköta om din skäggtrimmer för att den skall hålla så länge som möjligt.

I filmen nedan ser du hur man tar hand om och servar sin skäggtrimmer för att maximera dess livslängd, följer du dessa instruktioner är chansen att du har en maskin som sköter om ditt skägg riktigt länge mycket stor.

Använda en skäggtrimmer som hårtrimmer eller tvärtom?

Det går naturligtvis alldeles utmärkt att använda våra skäggtrimmers för att raka huvudet eller liknande. Skillnaden mellan de maskiner vi säljer som skäggtrimmer kontra de som är för hår är egentligen bara bredden på skärbladet. De för hår är bredare medan de skäggtrimmers vi har är har ett smalare skärblad och därmed är lättare att använda för att styla sitt skägg.

Är du en av dom som inte tycker om att köra trimmer med en kam för att få till rätt längd på skägget så kan du lika väl köpa en trimmer för hår. Skillnaden är bredden som sagt men på flera av de maskinerna så kan du ställa in upp till 3mm längd direkt i skärbladet och då slippa använda kam när du skall raka dig. Det blir lite svårare att finlira med skäggets kanter och liknande men det är trots allt bara cirka en centimeter som skiljer maskinerna åt.

Skägg är hetare än någonsin. 2014 har bjudit oss på många olika skäggfrisyrer, men framför allt har 2014 varit ett år som tagit skägget tillbaka. Det är inte längre bara en viss typ av herrar som bär skägg. Vi har fått ta del av en trend, som förmodligen är här för att stanna.

Skägg är tillbaka starkare än någonsin. Att vårda sitt skägg är minst lika viktigt som att vårda resten av sin kropp och utseende. Detta är något som vi kommer märka ännu tydligare under 2015.

I år har vi fått ta del av tävlingar och festivaler tillägnade åt just skägg. Det har helt enkelt blivit folkligt och populärt. Bär man skägg är det viktigt att man tar hand om det och ta det på allvar. Det må vara lätt att se det som en självklarhet och någonting enkelt, men det är just denna inställningen som kan göra att ditt skägg inte ser fantastiskt ut! Ta aldrig ditt skägg med en klacksspark! Se till att du har professionell och bra utrustning och underhåll din utrustning.

Produkterna som du använder är A och O. Felet som många gör är att de använder samma gamla skäggtrimmer, hyvel och sax. Det du vill ha är samma produkter som din frisör använder. I mångas öron kan detta låta dyrt, men det går faktiskt att få tag på riktigt bra produkter, till riktigt bra priser. Och det är de skäggtrimmers som du hittar här hos oss.

Med rätt utrustning kan du skapa mästerverk. Men självklart kan du även misslyckas, trots att du använder samma utrustning som proffsen. Hur gör du då för att undvika en misslyckad skäggfrisyr? Först och främst gäller det att inte "spåra ur". När du har fått till en bra skäggväxt är det väldigt lätt att drabbas av hybris och experimentera med ditt skägg. Det är visserligen roligt och spännande, men det är inte lika roligt när du misslyckas. I värsta fall kommer du behöva börja om med din skäggodling. Tipset är helt enkelt att ta fram din skäggfrisyr lugnt och sansat, utan att förhasta dig. Ditt skägg ska jobbas fram med omsorg!

Glöm inte heller att be om respons. Det är väldigt lätt att vara nöjd med sitt skägg när du själv kollar i spegeln. Men be familj och vänner om feedback. Tycker de att din skäggfrisyr går hem? Har de några tankar eller idéer om ditt skägg? Var inte rädd för att fråga. Det är trots allt dessa människor som kommer att se ditt skägg dagligen. De vill självklart se dig i ett skägg som är vackert och engagerar sig förmodligen gärna. Men ta inga beslut efter deras åsikter. Det är i grund och botten faktiskt du själv som ska trivas och vara nöjd.

Välkommen!