Hårtrimmer / Hårklippare från Moser, Oster & Ermila

Är du ute efter en hårklippare eller trimmer för ditt hår och vill ha riktigt bra kvalitet? Då har du kommit rätt. Vi har enbart hårtrimmer av högsta kvalitet, samma produkter och varumärken som frisörer använder. Sköter du din hårtrimmer ordentligt så är det en vän du kan ha riktigt länge, dessutom finns det tillbehör och reservdelar att köpa hos oss så du behöver inte slänga den och köpa en ny om olyckan är framme.

Hårtrimmer från Moser, Ermila och Oster köper du som privatperson eller frisör här hos oss, vår tanke är att du skall ha precis lika bra hårklippare eller hårtrimmer hemma som frisörerna har på sina arbetsplatser.

Hårklippare / Klippmaskin och hårtrimmers för privatpersoner och frisörer från Moser, Ermila och Oster

Det är skillnad på olika hårtrimmrar, själva funktionen är samma, dom klipper eller trimmar hår, men olika hårklippningsmaskiner har olika egenskaper som man bör fundera över. Är det till exempel en sladdlös hårklippare man är ute efter för att man enkelt skall kunna klippa sitt hår i badrummet så finns det olika modeller som är just trådlösa. Idag är det dessutom så att de allra flesta är trådlösa, de enda maskinerna som inte är sladdlös är den klassiska Moser 1400 och några av Osters klippmaskiner. Vilken längd man brukar klippa i är också viktigt, det finns maskiner som med vissa skärhuvud kan komma så långt ner som 0,1mm på håret, men det finns också maskiner som kan klippa ända upp till 25mm. 

 • Vad är skillnaden mellan en hårtrimmer du köper av oss jämfört med hos någon annan?
  • Det finns flera skillnader, en del av de trimmers som vi säljer kommer från Tyskland och är tillverkade i tysk kvalitet och är det något tyskarna är kända för så är det just produkter av riktigt hög kvalitet. Det är troligtvis också anledningen till att de flesta frisörerna i Sverige använder hårtrimmer och hårklippare från de varumärken vi säljer, Moser, Oster och Ermila. Sist men inte minst så skiljer priset en del också. Och det finns en anledning till det, men den får du se efter att du köpt den maskin du skall ha.
 • Vilka tillbehör följer med?
  • Lite olika, men generellt så följer det med en maskin med batteri, en enklare borste för att hålla maskinen ren och en laddstation om det är så att det är en sladdlös hårtrimmer du köper. Men det går naturligtvis bra att lägga till kammar och andra saker som kan behövas för att hålla din maskin i topptrimm under en längre tid.
 • Hur länge finns det reservdelar?
  • En av fördelarna är att det finns reservdelar att tillgå under en lång tid, de varumärken vi har är strax 100 år gamla och det borgar för att vi kommer leva många år framöver. En del av hårklippningsmaskinerna, som till exempel Moser 1400 och Oster 97, har vart mer eller mindre likadan sedan 25-30 år tillbaka och säljer fortfarande maskiner men även andra skärblad och till exempel kammar.
 • Vilken hårtrimmer / hårklippare passar till vilken hårtyp?
  • Eftersom alla våra hårtrimmers är av absolut högsta kvalitet så klarar alla maskiner allt slags hår, det skulle vara svårt om en frisör var tvungen att använda olika trimmers beroende på vilken typ av hår som kunden har. Du bör fokusera mer på hur ofta du skall använda den, vad du skall använda den till och vilka funktioner du behöver i form av justerbara längder på kammar och liknande som du behöver. Jobbar du med att klippa och trimma hår som frisör på hel eller deltid så är troligtvis driftstiden på maskinen viktig för dig och då skall du satsa på en med ett batteri som håller länge alternativ en klassisk maskin med sladd såsom Oster 97 till exempel.

Vilka funktioner söker du i en hårtrimmer?

I videon nedan visar vi hur en av våra populäraste hårtrimrar används och fungerar, en Moser Li+Pro.

Rakat huvud?

Om du som många andra i dag rakar huvudet så är en hårtrimmer oftast ett ovärderligt verktyg. Man kan raka huvudet med flera olika verktyg, till exempel är det vissa som rakar med hyvel men eftersom många är känsliga i huden på huvudet så är en hårtrimmer vanligare. För de flesta av våra hårtrimmer kommer du ända ner till 0,7mm vilket de flesta tycker är bra. Men med våra Oster-maskiner kan du komma så långt ner som 0,2mm istället, vilket i stort sett är rakat.

Vill du ha så nära rakat huvud du kan komma utan att använda hyvel eller kniv så finns det ett skärblad till vår maskin ProCut som tar ända ner till 0,1mm.

Trimmer och klippmaskiner för frisörer

Är du frisör och behöver nya hårtrimmers eller hårklippare så säljer vi även till dig som företag, välj att betala som företag i kassan bara så skickar vi produkterna till din frisörsalong. All vår betalning går genom Klarna vilket innebär att du kan få handla på faktura vilket är enkelt för de flesta företag.

Vi samarbetar med dom bästa leverantörerna i Sverige och skickar allting inom Sverige snabbt, allt finns på lager för direktleverans. Vi säljer också enbart varumärken som du som frisör känner till såsom Oster, Moser och Emila. Behöver du en klassisk klippmaskin från Oster så har vi det också.

Välkommen till Kutts!