Batterier

Köp inte ny trimmer, friska upp den gamla

Har du en trimmer som börjar bli trött och som tar god tid på sig att laddas? Släng den inte utan köp ett nytt laddningsbart batteri till den, här hittar du godkända batterier från tillverkaren. Du kan vara säker på att de passar och att de inte förstör elektroniken i trimmern.

Observera att vi inte har någon bytesrätt på batterier då vi inte kan säkerställa att det till exempel inte har kortslutits på grund av felaktigt handhavande. När du beställer batteri bifogas inga instruktioner hur ett byte skall genomföras så är du osäker på hur batteriet skall hanteras och bytas så kan vi hjälpa dig med det. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig med service av din trimmer under service och reparationer http://www.kutts.se/info/service-och-reparationer/.

Innan du beställer ett nytt batteri och ger dig in på att byta så säkerställ att skäret på din trimmer är ordentligt rengjort och insmort då det i regel är osmorda skär som gör att maskinen känns trött. Så för att vara på den säkra sidan rengör din trimmer noga och smörj in skäret.