Nyhetsbrev

Det finns en och annan fördel med att prenumerera på vårt nyhetsbrev, det är inte så att vi skickar ut hundratals mail med massor av reklam till dem som anförtror sig till oss med sin epostadress. Lite då och då (i regel 1-2 gånger i månaden) skickar vi ut lite nyheter och annan matnyttig information t.ex. om vi fått hem en ny vettig produkt som vi tror att du kan tycka om eller ha nyttan av eller så kan det helt enkelt handla om något som kan vara intressant att veta om hår, skägg eller liknande.

Om det är så att du känner att du vill göra slut med oss så hittar du en länk längst ner i alla våra mail där du kan avsluta vår relation även om det är lite som att göra slut via SMS..

En annan fördel med att hålla ett öga på mailen som vi skickar ut är att det är där (och endast där) vi delar med oss av sköna erbjudanden och rabattkoder lite då och då till dem som vi anser vara våra vänner, det är nämligen så att vi tror på långa relationer både när det gäller våra produkter och våra kära kunder.

--Tony Johansson