Jaguar - Gold Line

Jaguar Gold Line tillhör premiumserien av frisörsaxarna från anrika Jaguar, har du högra krav på din sax så skall du prova en Gold Line sax. Mer informartion om Gold Line serien från Jaguar hittar du längre ner på sidan.

Livslängd

Skärpan på frisörsaxar från Jaguar Gold Line har en extremt lång livslängd, detta för att de är smidda av premiumstål som vid härdningen kylts till -180 grader Celsius, detta gör att kolen binds hårdare i stålets struktur på molekylnivå. 

FRIODUR skär som dessa kallas är extremt hållbara och håller skärpan extremt mycket längre än saxar gjorda av vanligt stål.

Hantering och passform

Jaguar Gold Line tillhör Jaguars premium serie, frisörsaxarna tillverkas med en prec ner till 1/100mm med hjälp av avancerade CNC maskiner och BLC (Blacklight & Computer-aided) böjteknik som tillsammans med den justerbara SMART SPIN skruvsystemet gör att saxar från Jaguar Gold Line är helt fantastiska att arbeta och klippa med, de ger ett perfekt resultat var gång.

Skärpa

De konvexa skären med fullt integrerade klippytor ger en exakt klippvinkel för maximal skärpa. Skären som är är perfekta för både klippa och skära med tack vare DC honing och Hollow grinding