Senaste nyhetsbrevet!

 
 
För dig som vill vara klippt och skuren.
Läs mailet i din webbläsare
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Google Plus
Google Plus
Webbutik
Webbutik

Hej *|FNAME|*!
Nu köper du ALLA stylingverktyg hos oss.

Under Januari gick vi igenom en transformation, en resa som tar oss från det gamla till det nya. I juli 2014 blev butiken Kutts istället för rakathuvud.se som den hette tidigare. I januari i år så breddade vi sortimentet riktigt ordentligt för att du skall hitta alla verktyg du behöver till ditt hår hos oss.

Nya varumärken

Parlux som är världsledande på hårfönar och välkända ghd som är världsledande på plattänger och stylingverktyg finns nu i vårt sortiment. Vi har också tagit in Osters klippmaskiner och riktigt bra saxar för dig som klipper hår, Jaguar närmare bestämt. Precis som tidigare säljer vi enbart produkter som är av absolut högsta kvalitet och från kända varumärken.

Välkommen!

ghd Eclipse Professional Styler

Troligtvis världens absolut bästa plattång just nu.

Pris: 2199 kr

Parlux 3800 Eco Friendly Ionic

Professionell hårfön för dig som vill ha det bästa för ditt hår.

Pris: 1749 kr

Oster C200 ION Trimmer

En riktig proffsmaskin från välkända Oster för hår och skägg.

Pris: 2799 kr

Fyra tips som piggar upp i vintermörkret

Vi längtar efter våren - efter värme, ljus, ny kraft och energi. Det dröjer dock ett tag innan knopparna gör sig synliga för att sedan blomma ut, men misströsta inte för det. Lär dig vardagslyxa som ett proffs och fyll på energidepåerna lagom tills vårsolen tittar fram!

Läs mer...

Så blir du bättre på att skämma bort dig själv!

Att ge gåvor till våra nära och kära är något vi gör på rutin, men hur ofta unnar vi egentligen oss själva något fint? Kanske alldeles för sällan. Invänta inte din egen födelsedag utan liva upp januari genom att skämma bort dig själv här och nu! Vi på Kutts.se visar vägen.

Läs mer...
Share
Tweet

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!